Viikon valinta vko 23: Aura-juusto

Vähän laahaa jäljessä nämä päivitykset... Meidän viikon valinta-porukkamme oli vähän tauolla, mutta nyt on kokkailut käynnistetty taas uudelleen. Pingviini valitsi meille raaka-aineeksi Auran ja tästä kokkailinkin sitten toissaviikolla oikein maistuvan ja nopean pastakastikkeen. Tämän tapaisia kastikkeita olenkin joskus tehnyt, mutta en pitkiin aikoihin.

 Aurajuusto-mandariini-kastike pastalle 

300-400 g maustamattomia broilerin suikaleita
1/2-1 kolmio Aura-juustoa
n. 10 cm pätkä (luomu) purjoa
2 dl (luomu) ruokakermaa
1 prk säilyke-mandariinin lohkoja
1 kynsi (luomu) valkosipulia

Ruskista broilerinsuikaleet paistinpannussa. Lisää ruskistuksen loppuvaiheessa ohuiksi suikaleiksi viipaloitu purjo ja hienonnettua valkosipulia. Hämmentele vähän aikaa, että purjo hieman pehmenee. Lisää sitten ruokakerma ja murusteltu Aura. Anna kiehua sen aikaa, että Aurajuusto sulaa. Lisää aivan lopuksi valutetut mandariininlohkot. Älä keitä enää, ettei hedelmänpalaset mene ihan muussiksi. 

Tarjoa pastan kanssa. 

Satu oli kokannut aivan ihanan kuuloisia lihapullia.
Pingiini taas oli tehnyt oudolta kuulostavan Aura-tortun, mutta tätä pitää kyllä kokeilla, koska Pingviinikin oli tästä tykännyt. Joskus kannattaa kokeilla uusia juttuja... voi löytää aivan uuden makumaailman :)
  

Kommentit

  1. Aura sopii kyllä minkä kanssa vaan, pastasta piparkakkuihin!

    Ja wautsi, sun blogi on huomattu :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit