Neljän Taviksen illallinen nro X

Vietimme viikko sitten jo kymmenennettä Tavis-illallista ja tällä kertaa olimme Pingviinin luona. Pingviini on kyllä esteetikko ihan täysin, niin kauniiit kattaukset ja kotia koristavat kauniit kynttilät ja kukkaset.

Kauniisti katettu illallis-pöytä.

Ihanaa ja herkullista ruokaa oli jälleen tarjolla. Alkuruuaksi saimme pekoniin käärittyjä taateleita ja pestoleipiä koristeltuna kurkku-kukkasilla.

Alkuruoka.
Pääruuaksi ihania maalaislohkoperunoita, kanafilettä todella ihanalla kastikkeella (Pingviini, apua, mitä tässä kastikkeessa oikein olikaan?!?) ja lisukkeena vielä todella raikasta salaattia, jossa oli ainakin cantaloupe-melonia, kirsikkatomaattia ja leipäjuustoa  (juusto oli ihanan tähden muotoon leikattuna).

Pääruoka.

Juomaksi tietenkin viiniä (ja niistä illan aikana nautitusta kahdesta viinilasillisesta tuli aikamoinen kankkunen seuraavana päivänä, joten ilmeisesti minun raja menee yhdessä lasissa :)

Todella kauniit kristallilasit.

Päivällisen kruunasi tietenkin jälkiruoka. Tällä kertaa saimme ihanaa suklaakakkua (pätkis-kakku, jossa pätkiksen tilalla oli geishaa) kera jäätelön.

Jälkiruoka.
Päivällisen jälkeen siirryimme olohuoneen puolelle, jossa seurasimme Voice of Finlandin finaalin ja tämän jälkeen pelasimme vielä Buzzia, joka on oikein hauska pleikkari-peli, jota voi pelata lähes koko perhe, aina kouluikäisistä aikuisiin. Illan emäntä Pingviini tietenkin voitti molemmat pelit, jotka ehdimme pelata.

Vasta puolilta öin lähdimme kotiin, väsyneinä ja vatsat täynnä ja hyvällä mielellä todella mukavan illan päätteeksi :) Eli seuraavaa kattausta odotellessa :)

Kommentit

  1. Ihana kirjoitus! Minäki yritän raapusta illallispostauksen tänään :)

    Kanan päällä oli ranskankermaa, Kreivi-juustoa, sinappia, hunajaa, yrttejä...

    Sun kuvat on ihan huippuja! Tosi tarkkoja ja hyvin rajattuja.

    t. Liipaisinsormi

    VastaaPoista
  2. Onpas ihanan näköisiä herkkuja ja kaunis kattaus.

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat! Kyllä meillä oli mukavaa, niinkuin aina :) Minäkin siirsin jo illalla kuvat blogiin odottamaan ja kirjoittelen tänään tekstit.

    VastaaPoista
  4. Pingviini: Kiitos, ja kiitos kanakastikkeen ohjeesta :) Minun kaikki kuvat on tosiaan kännykällä (Nokian N97 mini) näpättyjä, mutta kohta onkin sitten luvassa kameralla otettuja kuvia! Jos opin hienoa kameraani käyttämään...

    Virpi: Eikös vain olekin. Pingviini kyllä osaa.

    Lennu: Kiitos! Ihana ilta meillä taas oli :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!

Suositut tekstit